Golvfirma med passion för golv

Välkommen till oss! Vi är en golvfirma som älskar våra kunder, och vi förstår golv. Tack vare vår unika erfarenhet i branschen kan vi hjälpa dig att välja rätt material för ditt golv. Vi förstår golv, och kan komma med rådgivning om vad som fungerar bäst. Vi kan hjälpa dig med allt från golv slipning, ytbehandling och att lägga om golvet helt. Vi tar oss an alla utmaningar, och storleken på projektet spelar inte oss någon roll. Om du behöver hjälp av en professionell golvfirma är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Vi erbjuder alla våra kunder en kostnadsfri offert och för privatpersoner drar vi av ROT-avdraget på en gång. Ring eller mejla oss för att få veta mer om vår golvfirma och hur vi kan hjälpa dig.  

Golvslipning eller lägga nytt golv

Ibland krävs det inte att du måste lägga om golvet helt, utan det går att att rädda ett golv med golvslipning. Detta speciellt om du har ett äldre trägolv. Det kan hjälpa dig att bevara ett golv, och behålla charmen på huset. När vi besöker dig så kommer vi att inspektera ditt golv för att kontrollera vad som passar ditt hus bäst. Vi har kunskap om alla sorters golv, och kan hjälpa dig med rådgivning om vilket golv som passar ditt hus och rum bäst. 

Golvfirma med medarbetare som gör skillnad

Våra medarbetare är kunniga hantverkare som har jobbat i branschen under många år. Vi är serviceinriktade, och sätter alltid våra kunder och deras önskemål först. Det är det som gör oss till en bra golvfirma som många kunder väljer att återkomma till. Vi tror på en öppen kommunikation med kunderna och informerar dig om hela arbetsprocessen. Vi följer alltid den tidsplan som vi har satt, och skulle något oväntat hända håller vi dig självklart informerad. Vi blir nöjda när våra kunder är nöjda. Vi lämnar därför aldrig ett jobb utan att det är godkänt av både dig och oss. Alla våra tjänster kommer även med en garanti, så skulle något gå fel kommer vi ut och fixar detta åt dig.