Om oss

 Välkomna till oss som golvfirma i Stockholm. Vi har kompetensen och passionen för hantverket. Oavsett storleken på projektet så tar vi oss an det med stor glädje och med utmärkta resultat. Vi har gedigen erfarenhet inom alla slags golvarbeten och levererar alltid det bästa åt dig. Vi riktar oss både till privatpersoner och företag och hos oss kan ni vara trygga. Vi är en kunnig och engagerad firma som kan golv och har stor passion. Oavsett val av material och typ av golv så hjälper vi er från planeringsstadiet till färdigställande på ett professionellt och kunnigt vis.

Passion för alla sorters golv

Oavsett golv så har vi lösningen för dig. Vi erbjuder underhåll, slipning, ytbehandling och infärgningar av trägolv och golvläggning av plast, textil och trä. Vi utför även plattsättning och är våtrumscertifierade för plastmatta och kakel i våtrum. Vi kan utföra golvläggning enligt allas behov och med perfektion för alla typer av golv. Vårt team står redo att hjälpa dig med ditt drömgolv, och göra dröm till verklighet.

Kunskap och precision

Vi har gedigen erfarenhet inom branschen. Med rätt kompetens, maskiner och erfarenhet ser vi till att våra kunder alltid blir nöjda. Yrkesstolthet och utmärkta resultat är en självklarhet för oss. Oavsett storlek på projekt, materialval eller eventuella utmaningar så kommer du att bli en väldigt nöjd kund hos oss. Vårt team ser till att ni får hjälp under hela processen, från planeringsstadiet till färdigt resultat med bred kunskap och skicklighet. Välkomna till oss, vi hoppas höra av er inom kort.