Välkommen till en golvfirma med många tjänster

Oavsett om du behöver lägga nytt golv eller renovera ett befintligt är du varmt välkommen till oss! Här hittar du en golvfirma som har stor erfarenhet av golvarbeten för företag såväl som privatpersoner. Vi kan hantera alltifrån renovering och slipning av trägolv till läggning av golvmattor och laminatgolv. Med ett team som har auktoriserad certifiering för våtrum kan du även tryggt anlita oss för renovering av badrum. Välj hantverkare som har gedigen kunskap om material och många års kompetens i bagaget; det ger dig både trygghet och ett vackert resultat.

Ditt nya golv är vårt ansvar

När du väljer oss kan du räkna med kvalitet. Tillsammans med oss får du en partner som tar ansvar för detaljerna, är kunnig inom akustik, fukthantering och rengöring när det handlar om golv och golvläggning. Det betyder i praktiken att du får hjälp från början till slut för att du ska få det golv du behöver. Med en öppen dialog och ett nära samarbete ser vi till att dina önskemål blir förverkligade.

Vår golvfirma till din tjänst

Hos vår golvfirma kan du vara säker på att du får en tydlig offert, att tider hålls och att du kan lita på ett snyggt resultat. Uppstår frågor eller oklarheter är vi aldrig längre bort än ett mobilsamtal. Vi jobbar med kunskap, trygghet och service från början till slut. Så tveka inte att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om golv, golvmaterial och golvläggning. Det kommer ditt nya golv att tjäna på!