Stenborg Partners AB

Välkommen till oss på Stenborg Partners AB! Vi är serviceföretaget för dig som behöver hjälp med ditt golv, renoveringar, konsultuppdrag och/eller städservice.

När det gäller golv kan vi bland annat hjälpa dig med golvläggning, golvslipning och installation av golvvärme. Våra renoveringar kan handla om allt från målning och tapetsering till elarbeten, rörläggning och köksrenoveringar. Vår städservice kan till exempel bestå av regelbunden hemstädning, storstädningar och/eller flyttstädningar. Vad i relation till detta som du än behöver hjälp med kan du vända dig till oss!

Vår personal

Alla medlemmar i vår personalstyrka här på Stenborg Partners AB är erfarna och skickliga. De har djupgående kunskap om deras respektive arbetsområden och kan alltid förse dig med förstklassig hjälp!

Vi är baserade i Farsta

Vi på Stenborg Partners AB har vårt kontor i Farsta. Vår gatuadress är Muskotvägen 14. Dock behöver du inte själv vara baserad i eller ens i närheten av Farsta för att kunna anlita oss för hjälp. Vi erbjuder nämligen våra tjänster till kunder över hela Stockholmsregionen!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify