Golvfirma ROT Stockholm

3&J Haninge Bygg AB

Välkommen till oss på 3&J Haninge Bygg AB! Vi är det erfarna byggföretaget för dig som är i behov av ett golvarbete, målning eller snickeri av högsta kvalitet. Vid golvarbeten utgår vi alltid från GBRs (Golvbranschens Riksförbund) direktiv för att din garanti ska aktiveras fullt ut.

När det gäller golv kan vi bland annat hjälpa dig med golvläggning, golvslipning och installation av golvvärme. Våra renoveringar kan handla om allt från målning och tapetsering till elarbeten, rörläggning och köksrenoveringar.  Vad i relation till detta som du än behöver hjälp med kan du vända dig till oss på 3&J Haninge Bygg AB. Vi ser alltid till att sätta dina önskemål i första hand så att resultatet blir precis som du föreställer dig! Ta kontakt med oss idag för att få en kostnadsfri offert på den tjänst du är ute efter!

Vår personal

Alla medlemmar i vår personalstyrka är erfarna och skickliga. De har djupgående kunskap om deras respektive arbetsområden och kan alltid förse dig med förstklassig hjälp. Dessutom har vi som företag alla nödvändiga certifikat på plats för att utföra kvalitetssäkrade arbeten som håller stilen i lång tid framöver.

Du kommer enkelt i kontakt med vår duktiga personal genom att slå oss en signal eller fylla i formuläret här på hemsidan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi är baserade i Stockholm

Vi har vårt kontor i Västerhaninge. Dock behöver du inte själv vara baserad i eller ens i närheten av Västerhaninge för att kunna anlita oss för hjälp. Vi erbjuder nämligen våra tjänster till kunder över hela Stockholmsregionen!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify