Vilket sätt kan vi hjälpa dig på?

Vi erbjuder bland mycket annat tjänsterna nedan.

img

Golvläggning

Behöver du lägga ett helt nytt golv där hemma, på kontoret, eller var det än gäller? Då är det enda du behöver göra att höra av dig till oss. Golvläggning är en av de saker som vi specialiserar oss på, detta oavsett vilken typ av golv det handlar om. Vi ger dig ett snyggt och modernt sådant!

img

Golvslipning

I många fall kan det räcka med en golvslipning för att ge ett gammalt golv nytt liv. Det är både ett billigare och snabbare alternativ jämfört med att lägga ett helt nytt golv. Då det är möjligt, alltså så länge golvet i fråga inte är alltför nergånget, är därför även golvslipning något vi mer än gärna hjälper dig med.

img

Hantverk

Oss kan du också vända dig till för olika typer av hantverksuppdrag. Dessa är i första hand indelade i två olika kategorier. Det rör sig om renoveringar och konsultuppdrag. När det gäller renoveringar kan vi bland annat hjälpa dig med badrums- och köksrenoveringar. Ett exempel på våra konsultuppdrag är uthyrning av arbetskraft.

img

Städning

Vi erbjuder även flera olika typer av städtjänster. Det inkluderar regelbunden hemstädning, storstädning, flyttstädning, bortforsling av skräp, fönsterputsning, strykning av kläder, och ugnsrengöring för att nämna några exempel. Som alltid erbjuder vi våra tjänster till förmånliga priser.