Vilket sätt kan vi hjälpa dig på?

Vi erbjuder bland mycket annat tjänsterna nedan, vill du kombinera några av våra tjänster kan vi erbjuda ett bättre pris. Ta kontakt med oss för mer information!

img

Golvläggning

Behöver du lägga ett helt nytt golv där hemma, på kontoret, eller var det än gäller? Då är det enda du behöver göra att höra av dig till oss. Golvläggning är en av de saker som vi specialiserar oss på, detta oavsett vilken typ av golv det handlar om. Vi ger dig ett snyggt och modernt sådant!

img

Golvslipning

I många fall kan det räcka med en golvslipning för att ge ett gammalt golv nytt liv. Det är både ett billigare och snabbare alternativ jämfört med att lägga ett helt nytt golv. Då det är möjligt, alltså så länge golvet i fråga inte är alltför nergånget, är därför även golvslipning något vi mer än gärna hjälper dig med.

img

Snickeri- och köksrenovering

Oss kan du också vända dig till för olika typer av bygguppdrag. När det gäller renoveringar kan vi bland annat hjälpa dig med stilrena och kvalitetssäkrade köksrenoveringar. När du vill bygga om där hemma kan våra duktiga snickare ta helhetsansvaret över arbetet. Det innebär att vi utarbetar en projektplan enligt dina önskemål och därefter sköter all samordning av hantverkare för att se till att arbetet färdigställs på bästa möjliga sätt.

img

Målning

Vi är även experter inom måleri. Vi hjälper gärna till med både invändig och utvändig målning på olika typer av ytor. Våra målare har både erfarenheten och kunnandet som krävs för att skapa bra resultat. Som alltid erbjuder vi våra tjänster till förmånliga priser och när du anlitar oss för ett golvarbete kan du kombinera detta med en målning för att få ett förmånligt paketpris.